Onze nieuwe aanwinst !
 

We hebben  Juni 2001 een ChevyVan gekocht, zoals je op de foto kunt zien. Binnen een week hadden we onze Dodge pick-up verkocht, klik HIER om meer over de Dodge te lezen.

Het is dus een ChevyVan G20 geworden. We hebben hem in IJmuiden gekocht van een handelaar in Engelse sportauto's, dit is ook de reden dat de kleur "british racing green" is. De auto is in juli 1999 ingevoerd in Nederland en op kenteken gezet als kampeerauto. Hiervoor moest er een kookplaat(tje) en gootsteen(tje) in worden gezet om aan de nederlandse eisen v.w.b. campers te kunnen voldoen.

Verder wat technische gegevens:
- Motor 5 liter V8 (305 cubic inches) vermogen 140 PK
- 3 versnellings automaat
- gewicht 2160 kg
- brandstof benzine en LPG (Impco installatie)
- 7 zitplaatsen, waarvan de achterbank neergeklapt kan worden en dan is het een tweepersoons bed, de 4 stoelen zijn draaibaar.
- verder voorzien van Airco, stuurbekrachtiging, interieurbetimmering, audioinstallatie.


Er is al het één en ander door ons veranderd, in augustus 2001 zijn er andere instrumenten in gezet omdat er geen temperatuurmeter in zat, nu wel dus. Verder is de vloerbedekking eruit gehaald en wordt er gewerkt aan een betere bekleding van het interieur. De achterbank en de passagiersstoelen worden goed vastgezet.

Wat er nu nog moet gebeuren is: Tectyleren, kastjes erin maken en het interieur verfraaien.

In 2002 zijn de stoelen en banken verplaats en zijn er nieuwe kastjes ingekomen. De (slaap)bank zit nu langs de zijkant zodat je wel gestrekt kan slapen. Tevens is de laadvloer dan ook over de volle lengte vrij en dat was weer zeer gemakkelijk met het verbouwen van ons huis. Zo is ook het deukje in het portier gekomen....

 

Hier zijn we op weg naar Lelystad om de Enigma II te laten keuren. Ik heb inmiddels al een deukje in de rechter voordeur gereden....

 

 

Hieronder zie je een drietal speelgoedautotjes die door moeten gaan voor een "Chevy-Van" (of een GMC, zoals die van het A-Team)

ERTL USA
"the A-Team" (1983)

Matchbox No. 88
Chevy Van (1979)

onbekend